Encomana't

Encomana't és el blog de totes les persones que cada dia participem i fem possible el Casal dels Infants. És un espai per expressar les nostres emocions,inquietuds i motivacions que fan que prop de 1000 persones col·laborem i ens movem, acompanyant als infants, joves i famílies. És un espai obert a la reflexió, per donar valor a tantes experiències que ens captiven dia rere dia. Un espai per captar l'essència del compromís vers els altres, en definitiva, un espai per encomanar-nos els uns als altres de l'esperit del Casal que cada dia construïm entre tots i totes. Un espai creat per persones que creiem en les persones.

dilluns, 21 de maig del 2012

La Trobada Anual un èxit compartit ple de propostes de futur!




Dissabte 19 de maig, gairebé 200 persones de l'equip del Casal vam estar elaborant propostes per construir el futur del Casal.
Va ser una jornada exitosa i de treball. Vam compartir, debatre, participar i reflexionar conjuntament

Vam construir entre tots i totes propostes respecte:

Com potenciem el valor i significat de l’acció voluntària en el nou context social per fer possible la transformació de l’entorn?


 







Com fomentarem que els infants, joves i les famílies siguin autònoms, estiguin apoderats, i s’impliquin en la millora social del seu entorn?









Com caldrà actuar en les necessitats socials emergents de forma integral i innovadora?
Com implicarem la societat en la millora dels barris?
Com ens haurem de relacionar amb la Xarxa ciutadana i altres agents per aconseguir millores als barris?










Com ser una entitat transformadora sostenible i competent?
Què hem de fer per esdevenir Casal a cada barri?








Ara cal desenvolupar LES IDEES que us farem arribar ben aviat i entre tots i totes durem a terme! Felicitats a TOT l'Equip!

 ENS TORNEM A VEURE DIVENDRES 
 15 DE JUNY AL SOPAR DE FINAL DE CURS!!!


dimecres, 16 de maig del 2012

I desprès de la trobada....Sopar i Concurs de Relats!!

Un any més el 15 de juny celebrarem el sopar de final de curs de totb l'equip del Casal.
Aquest any celebrarem el 2n Concurs de Relats on tots els voluntaris i voluntàries podran escriure'ns la seva experiència  al Casal!

dilluns, 14 de maig del 2012

El nou Pla Estartègic del Casal 2013-2017

Ja estem a punt per la Trobada Anual del proper dissabte 19 de maig! Enguany estem en un pròcès de reflexió i debat per establir les línies prioritàries que l'Assosiació del Casal liderarà fins al 2017.


En aquest procès de participació i consulta ja hi hem participat més de 100 persones de l'equip. Hem analitzat quin és l'estat actual del Casal, hem aportat la nostra visió i coneixement de l'entitat. Hem reflexionat, hem après i ens hem conegut més  però també ens ho hem passat molt bé!!
Us esperem dissabte per seguir construint Casal entre tots i totes!