Encomana't

Encomana't és el blog de totes les persones que cada dia participem i fem possible el Casal dels Infants. És un espai per expressar les nostres emocions,inquietuds i motivacions que fan que prop de 1000 persones col·laborem i ens movem, acompanyant als infants, joves i famílies. És un espai obert a la reflexió, per donar valor a tantes experiències que ens captiven dia rere dia. Un espai per captar l'essència del compromís vers els altres, en definitiva, un espai per encomanar-nos els uns als altres de l'esperit del Casal que cada dia construïm entre tots i totes. Un espai creat per persones que creiem en les persones.

dimarts, 13 de desembre del 2011

La Nit del Voluntariat

El divendres 18 de novembre el Casal dels Infants va celebrar la Nit del Voluntariat, una cita on es reuneixen voluntaris i treballadors de l’Associació.
La celebració es va iniciar a mitja tarda amb un campionat de bàsquet. Equips de tres persones. 4 equips participants. Un guanyador: l’equip de Joves. I cap lesió! Més tard, es van iniciar els diferents tallers conduïts per voluntaris del Casal. El “Casal Pop” va engrescar la nit amb un karaoke, dinamitzat per l’equip de comunicació, on va sonar la incombustible Raffaella Carra, Alaska, el Duo Dinámico i Sopa de Cabra, entre molts d’altres. Però no tot va ser gresca, els participants de la Nit es van relaxar amb els tallers de ioga i massatges, i van trobar l’equilibri amb el Tai-Txi, una activitat dinamitzada per voluntàries de l’Aula de Llengües. Durant la tarda, van poder gaudir d’un ambient distès explicant i escoltant contes, amb un taller japonès d’origami (papiroflèxia) i reciclant llaunes per crear moneders i cendrers, els quals es van poder emportar a casa. Per acabar, es van animar ballant amb el taller de danses gregues, on van practicar balls de les illes Cíclades, i dues danses típiques de Creta, i amb ritmes llatins, que va causar furor entre els participants. A partir de les 10, voluntaris i treballadors van recuperar forces amb un sopar pica pica. Per postres es va fer la tasta dels diferents pastissos elaborats pels participants al concurs de postres. La proposta guanyadora va ser el pastís de iogurt creat per l’equip d’El Carrilet, projecte que va iniciar la seva activitat a la tardor a Badalona com a espai per a infants de 0-6 anys i les seves famílies. Com a premi es van emportar a casa un llibre de receptes de postres. En arribar la mitjanit, la celebració als locals del carrer Reina Amàlia havien d’acabar, però els més animats van continuar la festa fent una copa.Aquesta celebració anual no és només una forma d’homenatge al treball dut a terme pels equips de voluntaris i treballadors dels diferents projectes del Casal, sinó una mostra de l’entusiasme que uneix totes les persones que comparteixen aquesta experiència, un esforç que s’encomana i que troba els seus fruits en el treball diari i també en la cohesió entre voluntaris i educadors. Aquest esperit el defineix perfectament el lema de l’entitat: ‘Persones per persones’.

http://www.casaldelsinfants.org/noticia.asp?idn=1031

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada