Encomana't

Encomana't és el blog de totes les persones que cada dia participem i fem possible el Casal dels Infants. És un espai per expressar les nostres emocions,inquietuds i motivacions que fan que prop de 1000 persones col·laborem i ens movem, acompanyant als infants, joves i famílies. És un espai obert a la reflexió, per donar valor a tantes experiències que ens captiven dia rere dia. Un espai per captar l'essència del compromís vers els altres, en definitiva, un espai per encomanar-nos els uns als altres de l'esperit del Casal que cada dia construïm entre tots i totes. Un espai creat per persones que creiem en les persones.

divendres, 20 d’abril del 2012

Iniciem el procés de reflexió i consulta per elaborar el 2n Pla Estratègic de l'Assosiació del Casal

Ja hem iniciat el procés de consulta del 2n Pla Estratègic del Casal dels Infants on tots i totes tindrem el nostre moment per participar-hi. El procés d’elaboració és una oportunitat per reflexionar i aprendre sobre què és i què volem que sigui el Casal com a entitat diferencial, sostenible i transformadora des d’ara i fins el 2017

Al llarg d'aquest procés realitzarem diferents consultes internes (a usuaris i equips de treball) i externes (a socis col·laboradors, empreses, administració pública, etc).

Entre totes i tots aportarem reflexions i propostes que orientin la definició del Pla.


Com sempre us convidem a fer-nos arribar les vostres reflexions, propostes i visions a voluntariat@casaldelsinfants.org.

Us seguirem informant pròximament!

Ens agradaria que l'equip del Casal aprofitem aquest moment de participació i junts ens trobem a la Jornada del Dissabte 19 de maig del 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada