Encomana't

Encomana't és el blog de totes les persones que cada dia participem i fem possible el Casal dels Infants. És un espai per expressar les nostres emocions,inquietuds i motivacions que fan que prop de 1000 persones col·laborem i ens movem, acompanyant als infants, joves i famílies. És un espai obert a la reflexió, per donar valor a tantes experiències que ens captiven dia rere dia. Un espai per captar l'essència del compromís vers els altres, en definitiva, un espai per encomanar-nos els uns als altres de l'esperit del Casal que cada dia construïm entre tots i totes. Un espai creat per persones que creiem en les persones.

dimarts, 17 de maig del 2011

Benvinguda al blog del Voluntariat, benvinguts al vostre blog!

Benvinguts!

Si esteu llegint això, és que formeu part de l’equip del Casal dels Infants.

Gràcies per ser-hi!
El Casal som una Associació de Voluntariat, formada per gent molt diversa. Des dels professionals, que fan de pal de paller i que donen continuïtat als projectes, fins a les empreses privades, les administracions o els ciutadans i ciutadanes que ens donen suport econòmicament. I també hi som, per tot arreu, els voluntaris i voluntàries que donem el nostre temps i la nostra empenta per lluitar contra la pobresa i contra l’exclusió social que afecta els infants i joves dels nostres barris. El Casal som, doncs, un projecte ciutadà amb una fórmula basada en la suma d’esforços de milers de persones que treballen per als que més ho necessiten.
Sens dubte, som Persones x Persones.
I ara, des d’aquest blog, tenim l’oportunitat de coneixe’ns més i compartir-ho tot.

Tots i cadascun de nosaltres som Casal des de la nostra implicació i militància. Tots i cadascun de nosaltres treballem plegats per aconseguir un món més just i millor. I gràcies a tu, cada dia som més a prop d’aconseguir-ho.


Ara us deixo amb un vídeo on els infants i joves parlen de nosaltres.


Fins aviat,

Dani Jorquera

President Associació Casal dels Infants

3 comentaris:

  1. Benvinguts a tots i totes!!!!!A veure si entre tots donem vida a aquest blog i us animeu a enviar els vostres comentaris, experiències i vivències a blogvoluntariat@casaldelsinfants.org

    ResponElimina
  2. Quina ilu! Fantàstic el video!
    Voluntària petits

    ResponElimina
  3. Sóc voluntària de petits i m'ha fet il·lusió veure infants que trobo al casal, és una sensació de :mira que guapos queden els nostres...

    ResponElimina