Encomana't

Encomana't és el blog de totes les persones que cada dia participem i fem possible el Casal dels Infants. És un espai per expressar les nostres emocions,inquietuds i motivacions que fan que prop de 1000 persones col·laborem i ens movem, acompanyant als infants, joves i famílies. És un espai obert a la reflexió, per donar valor a tantes experiències que ens captiven dia rere dia. Un espai per captar l'essència del compromís vers els altres, en definitiva, un espai per encomanar-nos els uns als altres de l'esperit del Casal que cada dia construïm entre tots i totes. Un espai creat per persones que creiem en les persones.

dijous, 16 de febrer del 2012

El President de la Generalitat parla del Voluntariat del Casal

L’Agència Catalana de Notícia destaca les paraules del president de la Generalitat amb motiu de l’acte d’inauguració del nou centre de suport social del Casal dels Infants. El president va destacar el paper del voluntariat en la societat.

Mas apel·la a la responsabilitat de cada català perquè la suma de tots farà "un país responsable"
Durant la inauguració del nou local del Casal dels Infants del Raval assegura que els voluntaris "són millors" ciutadans
Barcelona (ACN).- El president de la Generalitat, Artur Mas, ha apel·lat a la responsabilitat de cada català perquè ha assegurat que la suma de tots farà de Catalunya "un país responsable". El president ha fet aquestes declaracions durant la inauguració del nou local del Casal dels Infants, al barri del Raval de Barcelona. Mas ha agraït la tasca d'aquesta entitat i el fet que aquesta organització treballi perquè tant els nens com les seves famílies siguin responsables d'ells mateixos. A més, el president ha destacat que els voluntaris fan aquesta tasca sense tenir cap obligació, per això ha assegurat que "a ulls de la ciutadania són millors".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada