Encomana't

Encomana't és el blog de totes les persones que cada dia participem i fem possible el Casal dels Infants. És un espai per expressar les nostres emocions,inquietuds i motivacions que fan que prop de 1000 persones col·laborem i ens movem, acompanyant als infants, joves i famílies. És un espai obert a la reflexió, per donar valor a tantes experiències que ens captiven dia rere dia. Un espai per captar l'essència del compromís vers els altres, en definitiva, un espai per encomanar-nos els uns als altres de l'esperit del Casal que cada dia construïm entre tots i totes. Un espai creat per persones que creiem en les persones.

dijous, 23 de febrer del 2012

VIUS A SANTA COLOMA, BADALONA O A SANT ADRIÀ?

Com sabeu el Casal dels Infants intervenim als barris de la Mina, de Santa Rosa-Fondo-Raval de Santa Coloma i Sant Roc-Llefià de Badalona i ens agradaria fer-ho amb més suport de la ciutadania, els voluntaris i voluntàries, els que sou veïns del mateix barri o del costat, ens agradaria que més persones es sumessin a la nostra acció i per això us demanem que feu difusió i expliqueu els vostres amics i amigues que volem ser més voluntaris i voluntàries a la Mina, Santa Coloma i Badalona!!!




  • A Santa Coloma ens agradaria ampliar l’equip de Voluntariat que treballa amb famílies pels matins.
    Volem atendre a Infants de 0 a 3 anys i a les seves mares. Donem suport a les mares perquè aquestes puguin formar-se, ampliar les seves xarxes socials, adquirir noves eines i suport per la cura i educació dels seus fills nadons.
    També tenim un espai de informació i orientació a les famílies !!!
    L’activitat és de 9 a 13 als matins a Santa Coloma cada dia de la setmans


  • A Santa Coloma ens agradaria ampliar l’equip de Voluntariat que treballa amb infants i adolescents per les tardes.
    Creem equips de suport als nens i nenes de Santa Coloma un cop finalitzen l’escola de Primària i Secundària! Realitzem activitats des de les 16:30 a les 20:30h
    Els infants de 6 a 16 anys necessiten acompanyament i suport per poder ocupar el seu temps lliure d’una manera educativa i divertida. Necessiten el suport de moltes persones per descobrir noves activitats, nous jocs, nous esports, i per tenir un suport a l’hora de fer els deures i tirar endavant els seus estudis


  • A Badalona i a la Mina ens agradaria ampliar l’equip de Voluntariat per poder ajudar als infants de 6 a 16 anys a continuar amb menys dificultats el seu procés escolar . Necessitem persones que puguin fer reforç escolar i acompanyar als infants en els seus aprenentatges i així tenir més oportunitats per tirar endavant el seu futur acadèmic! Tots els dies de dilluns a divendres a les tardes de16 a 19h.


T'HI SUMES???? TRUCA AL 933170013 I DEMANA PER VOLUNTARIAT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada