Encomana't

Encomana't és el blog de totes les persones que cada dia participem i fem possible el Casal dels Infants. És un espai per expressar les nostres emocions,inquietuds i motivacions que fan que prop de 1000 persones col·laborem i ens movem, acompanyant als infants, joves i famílies. És un espai obert a la reflexió, per donar valor a tantes experiències que ens captiven dia rere dia. Un espai per captar l'essència del compromís vers els altres, en definitiva, un espai per encomanar-nos els uns als altres de l'esperit del Casal que cada dia construïm entre tots i totes. Un espai creat per persones que creiem en les persones.

dimarts, 5 de juny del 2012

QUÈ FARÀS AQUEST ESTIU? VINE A FER GRESCA AL CASAL!

Aquest estiu... t’animes a fer voluntariat?

Aquest estiu, al Casal dels Infants, necessitem ser més per persones per mantenir oberts el màxim nombre de projectes possibles i acompanyar els infants i joves que més ho necessiten

L’estiu pot arribar a ser una època molt dura per a aquells que no poden gaudir d’unes vacances com les de molts nens, nenes i joves. Per a molts infants i joves l’estiu es resumeix a tenir molt temps lliure, pocs recursos per poder-lo aprofitar i moltes hores per estar al carrer. Per això no tanquem per vacances, perquè aquesta època és especialment delicada i cal unir tot l’esforç per donar suport a tots aquells que ho necessiten.

Aquest any el Casal dels Infants fa un esforç extraordinari per obrir el màxim de projectes a l’estiu i poder oferir activitats que mai! Hem de donar oportunitats formatives i de lleure durant les vacances del infants i joves i per això al Casal farem més activitats en aquells barris en els quals treballem.
Necessitem ser més persones que acompanyen persones , i tirar endavant el Casal d’estiu, les classes intensives de català, les activitats amb famílies, l’espia de ludoteca, les colònies i campaments, el reforç escolar al barri del Raval de Barcelona, a Santa Coloma i a Badalona.

T’animes a fer voluntariat? Vols formar part de l’equip d’estiu del Casal? Coneixes algú que podria estar interessat/da? Posa’t en contacte amb nosaltres a través del 93 317 00 13, o envia un correu electrònic a https://correo.casaldelsinfants.org/owa/redir.aspx?C=c3c008b0ee4e409ea6adb501c7195c2b&URL=mailto%3avoluntariat%40casaldelsinfants.org.  Aquest estiu, necessitem el teu cop de mà!

Per animar-te et deixem el vídeo de tres voluntaris de la Mina que t'expliquin la sena experiència!!


1 comentari: